Monday, May 31, 2010

MEREPEK 94 : TERUJA BERBAUR GEMBIRA

Ya Allah aku sgt teruja dan gembira sesangat2 sampai tak tahu nk cakap apa.Bila aku masok satu blog ni aku nmpk ada nama aku.Fulamak.Memang sedap la kan.Kiranya aku ni pemes juga la.Thanks ya tolong femeskan aku.Padahal tak da sapa pun baca blog tuh.Bagi aku blog tuh paling menarik pernah aku jumpa.That girl memang betul2 aku salute la.Dia berani gila letak nama comel aku kat blog dia atas cerita NOR ASHIKIN JAMIL ni mcm seorang perampas.Dia bajet aku geram la tgk blog dia?Padahal aku nk tergelak je tgk.Dia kutuk2 aku.Tp sorang follower pun takde.Ada pon sorang je.Tu pon diri dia sendiri.Bkn nk memuji tp aku ni tak la mengaibkan org.At least aku tak la publish nama dia atas alasan menfitnah aku.Dia rasa bila aku baca blog dia..Aku akan menangis2 mcm org sasau hlg anak kucing.Lawak dia kan..Padahal aku n kwn2 aku usha blog dia sambil gelak2 je.Ada sorang kwn aku ckp mcm ni lg "Lawak la Minah ni.Desperate agaknya.Lain kali simpan balak dlm baju la kalau taknak kena kacau".Aku taknak la mention nama dia kat sini.Nanti dia femes plak.Biar aku sorang dah la femes.Tergugat aku nati.Yang paling best dia ckp aku takde balak n takde sapa yang nak.Hellooo..Aku bknnya mcm dia.Every post kt FB asyik cakap psl pakwe.Nope la.Tu bkn aku la.Mang aku takde pakwe tp takde nya org taknak kat aku.Asal muka aku ni tahap tak cun sgt ka?

P/S:
Sungguh aku tak tipu..aku sangat teruja bila tgk nama aku terpampang kt belog dia.Bagus la Minah ni.

Muka yang teruja ya.Pinjam selimut matgwar.

1 comment:

naimah said...

hang mmg makin feymes ketam...
klau aku jadi hang aku rembat tros pakwe dia.. haha..
xda ah.. org mcm tu mmg kna buat x tau ja...

Related Posts with Thumbnails