Friday, June 22, 2012

Assalam dan salam satu dunia..

Dah lama noh tak jenguk beloggg. Huhu. Rindu asanya. Tapi al maklumlah aku ni busy aje memanjang. Hoho sama level macam bini perdana menteri. Kelas kau dik.

Seriusly bila aku buka aje blog ni terus teringat kat my lovely people. Rihan Halim and all those nice people yang selalu baca blog ni. Saat nak menanti final ni pulak seriusly I really miss my hardcore last minute studymate. No wonderlah kan bila menjelang hari exam aje mata macam panda. Seriusly rasa macam nak putaq balik masa tu. Nak lima minit sampai ke pagi. Nak tengok Qausar Shuradin menjerit pukui lima pagi sebab nerves bagai nak rak. Nak tengok Rihan Halim kalut mai ketuk bilik bawak selimut dan makanan. Tak terlepaih jugak Emma Yuzaima yang memanjang serius bebeno. And not forget Jannah Zabidin yang asyik nak paku bila sebut B.I salah.

Then tak lupa jugak my brobro omok Amirul Johan yang punya kaw kaw study. Kononnya nak study kat leberi, baru masuk kepala. Tapi last2 dok bercerita itu dan ini. Bawak masuk ayaq,  coki coki plus gula2 pedas kononnya takmau bagi mengantuk. Pukui pukui sini sana. Last2 masing2 dok kalut cari nota orang potostat. Sama jugak dengan Hani yang seteret cool tapi penuh beremosi sambil dok conteng2 ketas dengan highlight. Kononnya masuk sangatlah tu bila warna-warni nota dia. Tak heranlah kalau setiap sem kena beli highlight baru.

Kononnya mempunyai cita2 nak sama2 masuk degree kat tempat yang sama. Tapi hampeh masing2 terdampar kat kawasan masing2. Sampai dah lupa daratan pun ada termasuk aku sendiri. Tapi bila mai nak final suma pakat contact balik sebab nak tanya spot.Huhu memang friendshiplah sangat kan kita ni.Hahaha.Watever la perangai kita suma, janji we still remember each other kan. Tak contact tak bermaksud lupa. Tapi kalau ada awek tak habaq tu memang lupa la namanya.Sapa yang makan cili dia lah yang terasa pedasnya.Wakaka.Love you olllss my peoples.

5 comments:

emmayuzaima said...

rindu rindu rindu.
benda paling best tym exam
stayup yg kekonon study ke pagi
las2,buku baca kita :)

Miss Ekin said...

kan emmaa..rindu sgt..huhuhu

apa YANG ku rasa said...

saya rindu kamu semua, tp even dok dekat pon bukan selalu jumpa, kan emma? :(

Miss Ekin said...

kan..uhuhuhuhu..rindu qausar

Anonymous said...

rihan

oke bru sempat nk baca blog ko..huhu.. tipulah kalau aku x rindu korunk smua.. mmg geng2x study yg sempoiii... miss u olsss... huhu ;((
good luck smua.. smoga kita sukses x kiralah dimana kita berada..

Related Posts with Thumbnails