Saturday, January 2, 2010

MEREPEK 46 : AKAD NIKAH KAK LANG

JUMAAT I JANUARI..Event yang terjadi kat Tikam Batu ialah akad nikah kakak terakhirku Siti Rohani Bt Jamil bersama pasangan pilihan hati Mohd Shaiful Bin Md.Isa.Melihatkan kedua2nya bagaikan pinang dibelah sepuluh aku jadi cemburu tahap gaban.Rasa macam nak kahwin jugak.huhu.Tapi bak kata mama aku yang tersayang."Belajar lagi cik adik oi.Sapa la yang nak kat kamu tu.Masak pun tak reti.Gatai nak kahwin."Itu mummy aku.Puppy aku plak.."Boleh ja..abah memang suka la.Ada orang duk tanya abah dah.Abah nak lepas.Senang sikit hati abah."Itulah puppy aku yang paling sporting.Toknek aku plak "Hmm kalau takdak tok nak cari.Buat kenduri sama dengan kak lang.SEnang." Aku pun tak tahu kenapa la semua orang macam point kat aku.Mungkin aku sorang je anak pompuan last yang tak kahwin lagi.Haha..Ohh suma kalau boleh sekarang jgak aku mahu kahwin tapi siapa la yang mahu aku ini.haha.Kalau ada aku kahwin la.."Gatai sungguh" haha.











Ada banyak lagi gambar..sebenarnya aku malas nak upload..kikikiki..tapi aku hepi sebab aku jadi wedding planner...kepada kak lang dan abg shaiful..moga kekal hingga ke anak cucu.Tapi aku sedih gak sebab lepas ni aku dah takde kawan..huhuhu

Kenduri kahwin bulan 2 nanti ok.13 FEBRUARI 2010.Kepada kak lang.Sabar ok.hehe.Ingat pesan abah.Kalau langgar perjanjian abah dah taknak buat kenduri.hahaha..Abg Shaiful pun sama..sabar2 la..

No comments:

Related Posts with Thumbnails