Sunday, February 7, 2010

MEREPEK 57: So bad..

kita selalu dgr phrase ni
'lelaki yg baik utk perempuan yg baik'
tapi sekarang zaman dah moden
'perempuan yg cantik utk lelaki yg handsome'
tapi itu dua tahun yang lalu,sekarang ni
'perempuan cun seksi utk lelaki pelbagai jenis'
Apa yang aku nak cakap kat sini
Lelaki akan pilih perempuan selalunya berdasarkan paras rupa
Tapi perempuan kalau dah sayang kat lelaki tu
Uban penuh kaki pun dia tak kisah

Means that perempuan tend to choose a guy from the inner side
Tipulah kalau lelaki ckp dia tak kisah kalau pompuan tak cantik
Janji hati baik,caring,setia(kononnya inner choosen)
Mana ada lelaki yang tak terliur,mata tak terbeliak tgk pompuan cantik
Maybe ada..tapi peratusannya amatlah sikit.
Even aku pun kalau jadi laki,aku akan tergoda dgn girl yg seksi cun.
Itulah lumrah.
Sebab first impression laki kat pompuan adalah berdasarkan muka.
Bak kata lain dia akan tgk fizikal dulu.




1 comment:

FaMouS said...

ekin ingat psycho yg kita blaja tu...
lelaki muka mcm tongkang pecah pun x kisah... tua berjanggut 100 thn pun xkesah..

Related Posts with Thumbnails