Tuesday, March 23, 2010

MEREPEK 83 : Jom Menfemeskan Diri..

Aku ni sifu nk ajar org jd pemes.Korang tak pemes?Jgn isaw aku blh tlg korang jd pemes.Sampai korang menjadi sebutan para lelaki or para gadis.Korang jgn malu jgn segan nk baca.Tips ni sgt menarik utk korang if korang rasa korang ni mang tak pemes.Seyes.Nak copy pon blh.
  1. Korang g kat sekumpulan lelaki (if korang pompuan) korang cakap camni "Hello guys.Nama I Salimah tp nama manja I Sally.Num phone I 0123456789.Jgn lupa kol I ya.Muah." Sambil bg flying kiss dan buat aksi2 menggoda.Ini gerenti lelaki2 tu igt korang sampai ke tua.Then bila dorang jumpa korang lg,sure dorang akn senyum kt korang dan kejip2 mata.Tak pemes ke namanya tu?Kalau korang bertuah korang,dorang akan promote2 num korang kt org len.
  2. Nak pemes lg?Hmm cuba try yg ni plak.Kalau korang g party then xda sapa pon nk layan korang sbb korang tak pemes.Korang g kt tengah2 khalayak ramai.Makesure betul2 tgh.Then korang menjerit sekuat hati..Korang buat tarian poco2 takpon tarian Michael Jackson sambil menjerit2.Msti adanya org rakam gmbr ko.Then tup2 ko buka tenet ada video ko kt facebook or youtube.Then ramai giler org tgk.Pemes tuh.
  3. Tak cukup?Ok then.Try pulak yg ni.Kalau korang rasa org takde komen kat wall post korang kat FACEBOOK sbb takde sapa pon nk brkomen2 ngn korang.Apa kata korang buat benda ni.Korang post kat wall suma friends korang n ckp benda nih 'Hai..jom komen di wall saya..dan saya akan layan anda dgn sepanasnya'.Mesti ramai punya yg nk berkomen ngn korang..bkn komen ja..Nati fwen korang pon makin bertambah.
  4. Korang jeles tgk org len brmsj2 ngn pakwe ngn awek dorang?Korang rasa hp korang mcm da ta berguna da utk korang sbb takda org kol korang?Apa kata korang buat iklan kt suratkhabar.Kata korang kesunyian.Korang promote diri korang.Then letak korang punya num besar2.Sehari pastu..tgn korang gerenti sakit sbb asik2 tekan msj n telinga korang mcm nk pekak sbb asik2 org kol.
  5. Tgh2 korang jalan.Org tak pandang korang.Cuba korang buat satu benda ni.Korang carik2 kan baju korang.Then korang cakap "Tolong2 dia nak cabul saya." Then korang halakan tangan telunjuk korang kat sorang lelaki.Kalau anda lelaki nk cuba pon blh.Then suma org tumpu kt korang.Ada wartawan temuramah korang.Malamnya berita korang nk kena cabul masuk tv.Satu Malaysia tgk.
P/S:SEBENARNYA xTAW NK MEREPEK APA.
teringat balik time aku mula2 masuk u dulu.
Ni wajah aku sebulan pertama di UITM.
Muka bersih dan putih gak blhla org nk ngorat.
Sbb after SPM aku mang jaga muka aku betol2.
Tp sekarang da gelap penuh jerawat.
Takdak sapa pon nak ngorat.
CUACA KAT MERBOK
MCM PDG PASIR.



2 comments:

dya said...

kelakar ;DD

Datin Ekin said...

hahaha..akceli taktaw nk merepek apa..hihi

Related Posts with Thumbnails