Saturday, January 8, 2011

Dah Mula Sayang Kau


Status FB aku baru2 ni ada bunyi mcm ni 'Bila dah duduk jauh2 ni mula kita rasa rindu kat org yg dahulunya kita langsung tak hargai'..Yes it is 100 percent totally right.Orang yg aku maksudkan bukanlah buah hti pengarang jantung atau biji dadu pengepit belacan aku.Dan bukanlah jugak mak dan abah aku. Tapi dia adalah seorang yang sebelum ni setiap pagi aku rasa mcm nak cekik dia..dan ada kalanya aku rasa mcm aku nak tendang dia mcm bebola ayam sampai masuk dlm perut aku.Biar dia rasa betapa aku tak suka kat dia.

Aku just tak suka dengan perangai dia bila tiap2 hari aku dengan dia asyik bertekak je memanjang even sometime tu tak ada apa pun yg nak ditekakkan.Boleh kata aku ni saja terhegeh2 nak keringkan air liur aku.Isu sepender dia yang kaler warna terang2 pon boleh jadi satu isu yang besar.Yang tu tak kena yang ni tak kena.Boleh kata semualah tak kena pasal dia.Selalu je buat aku naik angin marah macam king kong yang nak pecah gusi.

Sampaikan kadang2 sbb dia pakai seluar londeh nampak boxer spongebob pon aku jadi marah.Dia suka buat rambut punk pun aku nak marah,tambah lagi kalau dia bajet hensem.Lagi aku nak marah.Yang paling aku bengang ngan dia bila buat homework dia.What the barbie doll.Bila dia buat facebook pun aku marah dia.Bengang ngan dia.

Tapi keadaan tu dah berlalu..perasaan aku dah jadi lain.Aku dah tak marah-marah dia.Malahan aku rasa sunyi tanpa dia di sisiku.Yes..jelas terasa.Kalau dia baca blog ni mesti dia ketawa aku bagai murai tercabut bulu.Dear Muhammad Izzuddin,kalau hang baca blog ni.Aku nak confess kat sini yang aku rindu n sayang gila kat hang.Just selama ni aku bengang2 ngan hang sbb aku rasa aku patut jaga hang.Cewah.Ayat tak boleh blah.Aku rindu nak cubit2 hang,nak naik motor merempit ngan hang.Nak tengok cerita cina tiap2 hari Isnin.

Lastly aku takkan lupa dua benda yang aku rasa amat berharga yang pernah hang buat untuk aku or yang menunjukkan aku rasa hang jugak sayang kat aku.First sekali aku appreciate gila time masa semua orang dah nak balik dari hantar aku masa masuk degree hari tu.Bila aku peluk hang cium hang,hang nangis depan aku.Masa tu aku rasa sangat dihargai dan disayangi.Yang kedua bila hang text aku tanya 'Kak kin,macam mana hang kat sana'..it is very simple text but I was so happy when I saw it.At least I know that you are so caring.Thanks bro.


MUHAMMAD IZZUDDIN.He is so cool.He is everything for me.
Sorry for everything that i have ever done to you.I love you
more than I love my....er..er..

2 comments:

Coffee Princess said...

kalau aku jadi adeq hang, bce post nie..akn buat aku nangis..

Miss Ekin said...

maybe..but he is everything for me..selama ni aku rasa aku tak penah nak sayang dia macam sekarang nih..serius aku rindu gila kat dia

Related Posts with Thumbnails