Friday, January 7, 2011

FUTSAL

Salam readers..Sebenarnya tak ada benda yang interesting pon nak cerita.Tapi Cik Ekin just nak cerita pasal pengalaman Cik Ekin main futsal sempena sukan bakat baru pelajar semester satu UITM Bandar Melaka.Mula2 Cik Ekin mcm tak ada semangat gila nak main.Iyelah macam duduk asrama je.Sukan la apa la.Merungut macam ayam patah gigi je.Awal2 pagi kena turun berjalan ke Kolej Tun Mamat untuk naik bas pergi ke gelanggang futsal dengan bawak bekalannya.Tapi siapa sangka pada awalnya rasa macam tak best tapi bila sampai je gelanggang futsal terus semangat berkobar2 nak main.Cewah.Best jugak la.Awalnya masing2 tak pandai main.Tapi bila dah menang first game, pastu lawan dengan Bubble Gum Warriors terus jadi lebih matang dan professional.Tapi malangnya kita orang seri dan BGW juara dlm kumpulan.Apepon memang best dan lepas ni boleh ikut adik pergi main futsal.:)

CIK EKIN as a PENGURUS PASUKAN
Cewahhh!

Bersiap sedia untuk bermain.

Gambar yang sengaja dibuat-buat

RED ANTS Mantop

Karisma dua orang pemain futsal wanita

The best player after me..Nak jugak
aku perasaan kan.

Tunggu keputusan..

Naib Juara kumpulan E.Takpe ada title jugak.haha

Tolong!!Kami sesat depan Ocean.
Gatal sangat nak balik sendiri.

Kat mana ni?

Mencari arah tujuan yang sempurna dan selamat.


Ayu dah pening da.

Akhirnya dapat beli makanan

Sangat enjoy hari ni.Dapat pengalaman baru yang sangat
menyeronokkan.

6 comments:

Aizuddin Hanis said...

kalau nak pkai player laki gtaw...topscorer ni..

http://aizuddinhanis7.blogspot.com/2011/01/futsal-best.html

Miss Ekin said...

oke2..haha

YuSeNzE - KniGhT said...

ini berfutsal ke berposing.. hahha..

bnyak shoot yg posing aje nih, xnampak bolanye pon.. kah2

beriadah itu sgt baik untuk kecergasan dan kecerdasan.. :)

Miss Ekin said...

hahahha..gambar time main tak ada..photographer jd goalkeeper

hakeem kira said...

ini cerita futsal ke g piknik ? haha :P

Coffee Princess said...

picnic picnic. hehe

Related Posts with Thumbnails