Monday, February 28, 2011

Semut oh Semut!


Salam readers..Pagi2 gini patutnya tido tapi tangan ni gatai nak taip apa ntah.Esoknya ada test ADS.Aaahh!!Tencen!!Ha itulah perangai aku yg paling abah aku suka sgt nak marah.Suka mengeluh suka nak give up.Suka tak yakin dengan diri sendiri.Semualah yg tak baik tu semualah aku buat.Ding dang ding dang Alexander.Sila ketok kepala sekali kalau tak paham apa yg aku tulis.

Hari ni aku nak cakap pasal good enough is not good enough.Semut2 aku selalu cakap yang dioranglah yang terhebat yang terkuat yang terbaik dari ladang gandum untuk menjadi pengikut2 setia aku.Tapi disebabkan aku rasa menyampah dengan statement depa aku balas balik "Good enough is not good enough.Today hampa good.Tomorrow hampa lingkup.Jaga hampa."

The conclusion for today's entry "Aku taktaw aku merepek apa.Terlalu sukar untuk difahami."Sila ketok hidung jika tidak memahami.

3 comments:

FS said...

Aku rasa nak ketuk hang

Miss Ekin said...

hang ni fs yahaya

Anonymous said...

ak pon rasa nk pulas pale hg...haha --rihan

Related Posts with Thumbnails