Friday, February 25, 2011

STALKER


Kalau nak cerita pasal stalk menyetalk ni.Aku la orang yang sangat syiok and gatai nak stalk wall orang, stalk blog orang.Semua la aku nak stalk.Tambah2 kalau orang tu hotstuff or comei lote or hensem mcm abah aku.Lagi2 kalau panas macam goreng pisang yang seksi meksi gitu.Lagi la aku nak stalk.Err err apa sebenarnya aku nak habaq kat sini?Motif sangat kan?haha.

2 comments:

FS said...

You kata you tengah stalk I, means I hot mehot, or comel lote or seksi meksi lah kaaan? Hahaha

Miss Ekin said...

yela kot..u perasan ngat aih

Related Posts with Thumbnails