Monday, October 3, 2011

Twitter



Hai semua salam satu malaysia dan satu kampus. Apa khabar kakak2 abang2 adik2 ibu2 bapak2 yang terjenguk sini sana kat blog ni? Hopefully korang suma baik2 belaka la hendaknya. Okay hari ni aku bukan nak bagi ceramah cinta or ceramah agama. Aku just na kasi korang tahu, aku dah ada twitter. Kelassss kau nyahhh. Cett..Ekin ekin. Orang dah lama ada twitter kau baru sekarang nak bising. Tak payah kasi tahu orang kampunglah ekin oi. Aaah lantaklah. Suka hati aku lah. Kau nak cakap aku ni macam katak di zaman batu ke apa ke. Janji aku dah ada twitter a.k.a husband baru aku. Ni semua salah SHARUL NIZAM a.k.a senior yang paling sengal.



Dia yang gedik memperkenalkan twitter kat aku. Btw thanks la sebab sekarang aku rasa twitter tu best la pulak eventhough mula-mula aku membebel mcm murai cabut ekor aje sebab tak reti nak guna. Ni dah mula pandai, rasa best. Rasa macam berada di dalam dunia artis. Cewah. Rasa gorjes morjess suma ada. Laaa..aku ni terover la pulak. Ni kalau pak cik sata jiran sebelah rumah aku baca ni, nak nya dia suruh cucu dia buatkan twitter untuk dia. Hari tu aku cakap aku ada facebook pulun tak saga suruh bini dia create kan page untuk dia. Suka nak bet ngan aku. Pui.



Untuk pak cik2 makcik2 kampung aku nun kat Tikam Batu, kalau rasa nak follow aku kat twitter meh la follow. Ni ha nama twitter aku yang sangat gorgeous. @EkinTheranike. Okay bye.

1 comment:

SWEETSYAZA said...

tq follow kita.. kita done follow awk

Related Posts with Thumbnails