Monday, December 14, 2009

MEREPEK 41 : PHOTOSCAPE+PL1L STILL ALIVE

Malam gini aku jadi tak tentu arah.Jadi aku download photoscape free punya.Aku ni orang kampung mana ada duit nak beli software dia.kiki.Credit to Saziela sebab sarankan aku download.Aku ni rumah papan mana la aku taw bab2 ni.hihi.After je download lebih kurang 30 minit.Aku pon explore punya explore.Then aku decide nak combine suma gambar PL1L sem lepas.Sebab aku rindu korang semua.Inilah hasilnya.



P/S:Sorry to Ayin..mimi..rara..izni sebab terpaksa copy gmbr korang.Buat Anis..Sorry jugak sebab terpaksa crop gambar.Kepada sesiapa yang rasa gambar dia blur sorry jugak.

No comments:

Related Posts with Thumbnails