Tuesday, March 2, 2010

MEREPEK 63 : Kau Aku dan Dia

Saya sayang awak tapi saya tak pernah luahkan.Sebab saya malu nk cakap.Mungkin sebab kita dulu selalu bergaduh so kita jadi kekok bila cakap pasal kasih sayang.Tapi saya nak awak tahu saya sangat sayang awak.Dan sekarang baru saya rasa awak dah jauh dgn saya.

Saya ingat lagi first time awak peluk cium saya.Selama ni awak tak pernah ambil tahu pasal saya.Apa yg saya buat lantak saya la.Itu business saya..saya yg handle.Begitu juga awak.Awak tak pernah bagi semangat kat saya.

Awak tak wish saya nak UPSR mahupun PMR.Waktu tu saya sedih sgt.Tapi awak tak nampak.Bila SPM saya ingat awak takkan wish saya.Entah tiba2 saya rasa nak nangis bila awak peluk saya.Awak cium saya.Erat dan erat.Awak nangis saya pon nangis.Sweet sgt time tu.Awak hantar saya balik asrama.Dan awak cakap awak nak saya berjaya.Saya suka time tu dan saya tahu awak sayang saya.Saya jadi semangat time tu.

Lama2 kita jadi baik.Kita selalu share masalah sesama.Saya rasa dekat ngan awak.Best sgt.Saya rasa awak dah berubah.Awak tak cakap awak sayang saya tp saya dpt tahu.Saya suka tgk awak.Bila awak cerita mslh awk saya dgr n vice versa.Awk selalu usik saya n vice versa.Baru saya rasa awk ni sebenarnya loving sgt.Pada satu saat kita bercerita dan saya tak sedar yg saya tertido sebelah awak.Ya Allah.Saya takkan lupa malam tu.

Bila saya masuk u awk bagi amanat yg besar untuk saya.Saya rasa saya dah mula sayang awak giler2.Awk hantar saya.Awak selalu bg semangat kat saya.Saya rasa bertuah dapat memiliki awak.Tapi bila saya tahu awak nak kahwin saya cemburu.Nanti awak tinggal saya.Dah takde sapa nak dgr celoteh saya.Takde sapa nak bawa saya jalan2.Nanti saya dak tak boleyh tido ngan awak dah.

Waktu awak kahwin tu,saya peluk awak dan saya cakap "saya sayang awak" dan malunya saya menangis depan awak dan depan dia (suami awak).Saya nak cakap..sampai bila2 pon..biar muka berkedut hidung terkemek pun saya tetap sayang awak sebab awak satu-satunya kakak yg paling rapat ngan saya.

No comments:

Related Posts with Thumbnails