Wednesday, March 10, 2010

MEREPEK 70 :Tunjuk muka bg sebab..

Pelik2..gentleman la.Apa alasan ko reject dia.Ko bajet ko hotstuff??Diva??Oh tidak setakat muka ko yg belambak2 ada jerawat batu..dahi tak licin.Berangan ko nak reject perempuan suka suki hati busuk mcm cicak berak.At least jgn guna cara kotor.Ko tunjuk muka bg sebab munasabah.Jgn ko taruk muka ko mcm kerang busuk buat kawan aku menangis 40 hari mata sebam sbb ko.Aku paling hot org mcm ko merenyam tahap gorilla nak kwn aku then bila ko bosan ko lempaq dia mcm tin sardin kemik.Plis la jgn buat kwn aku cam baju ko yg xde jenama tuh.

P/S:Ada aku kesah kalo ko baca blog aq?

Perempuan cantik vs. x cantik

Kalau perempuan cantik pendiam
lelaki akan kata: wow!ciri2 isteri idaman…
Kalau perempuan tak cantik pendiam
Lelaki akan kata: tak reti berkomunikasi agaknyer…

Kalau perempuan cantik berbuat jahat
Lelaki akan kata: mst ada krisis nih…kesiannyer…
Kalau perempuan tak cantik berbuat jahat
Lelaki akan kata: dah la tak lawa,perangai plak mcm sial!!


Kalau perempuan cantik menolong lelaki yg kesusahan
Lelaki akan kata: wow!heroin sejati…
Kalau perempuan tak cantik menolong lelaki yg kesusahan
Lelaki akan kata: hmm…taktik nak ngorat la tu…

Kalau perempuan cantik dpt lelaki handsome
Lelaki akan kata: ok la…bagai pinang d belah dua…
Kalau perempuan tak cantik dpt lelaki handsome
Lelaki akan kata: kesian…mst dah kena bomoh lelaki tu…

Kalau perempuan cantik d tinggal kekasih
Lelaki akan kata: buta kayu btol mamat tu!!
Kalau perempuan tak cantik d tinggal kekasih
Lelaki akan kata: patut pon kena reject…

Kalau perempuan cantik bawa BMW
Lelaki akan kata: ntah dato’ mana bela ni…
Kalau perempuan tak cantik bawa BMW
Lelaki akan kata: mesti anak org kaya ni

Kalau perempuan cantik menuang air ke gelas lelaki
Lelaki akan kata: wah…caringnyer…
Kalau perempuan tak cantik menuang air ke gelas lelaki
Lelaki akan kata: eleh,gedik la tu…

Kalau perempuan cantik bersedih hati
Lelaki akan kata: don’t worry,i will make u happy forever…
Kalau perempuan tak cantik bersedih hati
Lelaki akan kata: ckit2 nangis!!gembeng tol..ngade2 la…

Kalau perempuan cantik pandai masak
Lelaki akan kata: dah la lawa,pandai masak plak tu…
Kalau perempuan tak cantik pandai masak
Lelaki akan kata: ntah sedap ke tak tu…
Kalau perempuan cantik main2 miskol
Lelaki akan kata: syoknye!!rindu la tu…
Kalau perempuan tak cantik main2 miskol
Lelaki akan kata: ko ni takde keje lain ke??!sibuk ni tau tak!!

Kalau perempuan cantik hantar email hari2
Lelaki akan kata: sukenyer…!!
Kalau perempuan tak cantik hantar2 email
Lelaki akan kata: asyik2 email dia…boring!


wanita akan tinggalkan lelaki sebab
dah bosan
0%
0% [ 0 ]
Lelaki Selalu Busy Jer
4%
4% [ 1 ]
Lelaki Ada Girl Baru
23%
23% [ 5 ]
Dapat Lelaki Yang Lebih Hensem
28%
28% [ 6 ]
lelaki teda duit
9%
9% [ 2 ]
Selalu Bergaduh
9%
9% [ 2 ]
Cemburu Buta
4%
4% [ 1 ]
Suka Kongkong
9%
9% [ 2 ]
Selekeh
0%
0% [ 0 ]
Lain-Lain
9%
9% [ 2 ]
Total Votes : 21

p/s: aku merepek je byk..

1 comment:

San said...

haha..ilovedis entry..^_^

Related Posts with Thumbnails