Thursday, June 17, 2010

MEREPEK 105 : FASHION DISASTER

Aloha..salam 1Malaysia..Ok entry kali ni Cik Ekin nak bercerita.Tajuk cerita Cik Ekin pada hari ini ialah..FASHION DISASTER.wawah.Bila dgr si gemok sebut ayat ni.Aku mula berminat utk mengusha para2 gadis yg agak sedikit keterlaluan dlm mematchingkan bajuan merekaan denganan tudungan or seluaran.First off, meh sini Cik Ekin nak gtw apa itu FASHION DISASTER.Syg2 suma.F.D bknnya TSUNAMI ke GEMPA BUMI ke tp F.D itu merupakan dua words yg femes di kalangan artis2 dan yg tlh dikeluarkan oleh teman sekuliah saya yg suka mengkritik gadis2 yg berfashionkan seluar warna lain,tudung warna lain,n baju warna lain.Cuba bygknlah keadaan ini.Bila Cik Ekin pergi kelas pakai SELUAR warna HIJAU TERANG.BAJU warna MERAH.CARDIGAN warna KUNING.TUDUNG warna PURPLE.Ok sayang2 suma..yg dalaman itu xkisahlah warna apa kan..bkn nampak pun kan.Alang2 nak bercerita..biar sampai ke lubuk telinga.So dah tahu an konsep F.D.Sebenarnya konsep F.D ni bkn setakat tak pandai matching kaler ja.Mcm2 lagi.

So apa sebenarnya PUNCA FASHION DISASTER.Pikir punya pikir punya pikir.Inilah dia punca2 F.D.
  • Pemabuk smpai tak tahu apa yg dipakai
  • Lampu kat umah takde smpai x tahu baju apa y dipilih
  • Seeking attention di jlnraya
  • Seeking attention dlm kelas
  • Artis y nak nmpk menonjol
  • You are colour blind
  • ATAU 100 % BUTA
  • You are TRULY IGNORANT
  • Kamu memang OVER

2 comments:

•myraSHJ• said...

and 1 more
kurang kasih sayang !
hhaha

Datin Ekin said...

itu lawak myra..hahahaha

Related Posts with Thumbnails