Saturday, June 19, 2010

MEREPEK 106 : Merepek merepek

Ahoo..since dh dua hari tak berbloging..rindu plak pd pembaca setia blog ni even blh dihitung dua tiga org.Tp at least ada jugak org nk menjenguk di sini.Means that ada yg sudi utk membaca apa yg Cik Ekin merepek.Since skrg dh pukul 2.15 pagi..sepatutnya air liur dah meleleh2 kt perut..n taik telinga dah masuk kt hidung.So susa nak mengeluarkan idea utk menulis.


Hingus pun ada yg tersembur.Cuma Cik Ekin nak gtw yg Cik Ekin asa penat sgt2 minggu ni.Penat tidur.Penat main.Penat gelak2.Seyesly Cik Ekin penat.Tp I have to admit that I have a lot of work to do.Saya bkn kuat utk selesaikan suma perkara in same time.Yela mana nak jaga hati abah,mak.Hati pakwe.Oppss ada ke?haha.Tipu je ok yg tu.Suma ht kena jga sampai kdg2 my heart pon terguris.But saya kuatkan hti.Saya xblh menangis.


This sem saya dh janji saya akan terus kuat.Saya takkan nangis.Sebab saya dh besar.Hohoho.Mang kdg2 rasa menyampah.Nak sepak itu n ini.Tp saya sabarkan diri.Kata abah,Biar apa org kata..at least kita dh buat yg terbaik.Kdg2 saya terasa ngn org sekeliling sbb diorang selalu nmpk kekurangan saya.Diorang tegur dgn nada yg sinis.Kita kwn jgn pilih kaya atau miskin.Saya tak suka.Kenapa perlu perhati apa yg saya buat.Apa yg saya cakap.Perhatikan kekurangan saya.Kalau awak nk kawan ngn saya..kenapa awak perlu nilai suma itu.

2 comments:

Related Posts with Thumbnails