Monday, June 21, 2010

MEREPEK 107 : Comel tp tak tahu gedik.


Salam dan selamat petang.Anda skrg bersama saya utk membaca merepekan saya.Aha topik yg nak dibicarakan ptg ini ialah cantik comei cun tp xtahu gedik.Oh please..Whats the barbie duck.OMG!!!Sorry morry ya readers..Topik ni tak hot pon.Jgn slh sgka ok.Cik Ekin ngn teman sekuliah selalu aje mengomen manusia2 yg x hot dipandangan mata kami.Actually kami mengomen utk mengubah kegawatan ekonomi.So ok what.Aha itu mengarut ok.


Kami selalu usha one girl ni.Dia agak kecomelan dengan kelemahan lembutannya.Mampu menarikan hatian paraan lelakian.Tp syg.Kecomelan yg ada pada diri dia menampakkan dirinya biasa saja dipandangan mata kami.On what reason?Sbb dia tak pandai nak gedik2.Gedik here bkn bermaksud dia perlu menggedikkan badan dia supaya nampak kegedikan.Gedik means that dia tak pandai nak bersosial and dia tak pandai nak menonjolkan dirinya.


Bagi pndgn mata kitaorg..kalaulah dia pandai menggedikkan sedikit dirinya tentunya ramai peminat yg meminatinya termasuklah Cik Ekin sendiri.Yela dahlah comel pastu pandai bergaul.Of course ada punya mata2 jahat memerhati.Ah Cik Ekin mengarut lagi dan terus mengarut.Ok2 setakat itu saja penulisan Cik Ekin.Sekian salam sayang dari Cik Ekin.


P/S: The moral values here is buat para gadis yg comel melote cun tak saga tu..jgn segan silu utk menggedikkan diri anda supaya terserlah kegedikan anda.MELETOP..PONG!!!



JADILAH GEDIK MCM BUDAK BERDUA INI
KORANG SGTLAH GEDIK.

5 comments:

naimah said...

wah3x, yang sbelah kanan tu dah besar!!!
cium wawa untuk aku! mmuaaaahhhhhh!

Datin Ekin said...

hahhahaahaha..pandai cakap dah aih

bofoyengfeng said...

wuih!

♥PrinCeSs KellY Eun♥ said...

weeee~~~tips yang baru sy blajar hari neyh..hehehhekk...owh ya...follow u cik ekin..na terus baca entry2 kamu..^-^v..salam perkenalan yea..^^

Datin Ekin said...

yeah miss kelly..i pon dh masuk belog u..dah folo u..nice meeting u here..teruskan membaca ya..membaca jambatan ilmu

Related Posts with Thumbnails