Wednesday, June 23, 2010

MEREPEK 109 : NUFFNANG??



Salam 1 dunia.Anda bersama saya CIK EKIN utk laporan MEREPEK.Tajuk repekan kita hari ni ialah NUFFNANG.Actually dah dekat dua bulan adds ni ada kat blog aku.Aku register pon sbb aku main klik2 kat blog orang punya.Pastu bila aku masuk kat NUFFNANG baru2 ni dia cakap kat board tu pasal pelawat2 aku berapa org n duit yg aku dpt.Aku pon tak tahu psl tu.Psl NUFFNANG ni seyesly aku pon tak taw apa dia.Yang aku tahu dia ni adds.Haha.Pastu aku ada masuk satu blog ni.Nama dia ntah apa.Dia ada bg tips2 psl NUFFNANG.Rupanya NUFFNANG ni kita blh gain money.Otak aku ni agaknya 1gigabyte kot.


Benda camtu pon baru tahu.Otak mcm semut.Org dah dpt beratus2 dah aku baru dpt
RM1.50.Oppss terberitahu.Malu ngat aih org tgk.Buat malu jerk.Even dia bg tips2 tp aku tetap tak tahu gak cena nak bermanja2 ngn MR NUFFNANG ni agar aku dpt money.So kalau ada sapa2 nak share ngn aku apa tu NUFFNANG n more tips jgn lupa kasi taw sama aku ya.Seyesly aku tak tahu psl NUFFNANG.Buffered earning apa traffic apa pon aku taktaw..kuno gila kan?hahahaha.So gtaw la aku mana tahu aku jd kaya sbb NUFFNANG.Ha blh la aku buat kenduri utk semut2 aku.hahaha.

11 comments:

Amri Bahruji matPuisi said...

kite serupa.. aku ade rm2.,50 je..wakakaa

Miss Ekin said...

hahahha lebih seringgit ja dr aku..kira ok sgt tu..hahaha

NOOR FATIN said...

ok la awk

:)

try byk2 traffic.. blogwalking slalu..tegur org..pastu klik nuff diorg n gtau.insyallah diorg akan klik nuff awk..:)

gdluck!

nadirah_nor said...

pasnihh dah kaya sila
belanja okeyyy!

Miss Ekin said...

HAHAHA..boleyh aja nor..blanja choki2

-ahmad farhan- said...

pehhh!! nuffnag 2 mnda apa?? lagi la kun0 aku!! haha.

Miss Ekin said...

hahaha lawak gila hang..lg kuno

-ahmad farhan- said...

wooiii!!kuang hajaq gila!! hahaha~ aku x amek kesah bnda2 ni.. hahaha. aku tgah progress nuffnag ni.. hang tunggu sat ja..!

Miss Ekin said...

hahahhaha..org hutan kampung mang camtu..tak maju2...

-ahmad farhan- said...

aikk?? kasar ya?? haha..

Miss Ekin said...

hahaha..aku dh nampak pak nuffnang kat page hang..maju2..hahahah..nati hg click nuff aku aku clik nuff hang...

Related Posts with Thumbnails