Monday, June 7, 2010

MEREPEK 99 : SEPENDER

OK..bukan aku nak berlucah ok kat sini but its realiti.Ada sorang makcik ni pergi post status dia ala-ala macam ni dan bikin aku punya mata terbuntang mcm ayam kena cekik ngn kucing.Alahai cantik sungguh ayat dia.Tekak aku berbulu bila baca ayat yg sgt gramatis dan beretika itu.

Nurhani Mohamad Shukri ekin datang lalu bertanya dgn ghairahnya"weh, boleh aku tarik spender?"haha..tarik je lah diam2..

Inilah dia nama makcik yg bikin gua panas itu bersama ayat2 sengal yg sengaja direka ciptakan.Yg ni plak org2 yg agak kesasauan pergi like plak.Ini punya budak memang sgt sgt kejam.

No comments:

Related Posts with Thumbnails